dear

jangan tiru aksi ini


amaran: gambar di bawah ada unsur2 18sx. dilarang meniru aksi ini.
peringatan: aksi ini lebih kepada aksi limited edition gituu ye, so tengok puas-puas, dijamin tak ada kat tempat laen.

kenapa gambar ini?

nina bobok ialah seorang wanita yang masih bersifat kewanitaan jadi dengan sifat tersebut yang dimiliki beliau, nina bobok tidak dapat menafikan bahawasanya nina bobok sangat rindu kepada adiknya, anis busuk. lebih2 lagi apabila berada jauh di perantauan.. gambar ini diambil selepas kami berdua main * bra sapa lagi besar*, maafkan nina bobok kerana terlupa dengan nilai kewanitaannya yang hilang semasa bermain game ni. tapi memang kita sebagai manusia tidak mampu menolak aksi spontan bermain game tak senonoh bersama yang tersayang, sebenarnya tak de la tersayang sangat pun, kerana nina bobok dan anis busuk tidak pernah ditakdirkan berdamai, sejak kecil lagi, ataupun lebih sesuai, sejak azali lagi. pagi-pagi kita gaduh sape nak kemas katil, sape nak hantar lia pegi umah mak nab, gaduh sapa nak masak or beli bekfast, gaduh nak tengok citer apa, gaduh sapa nak mandi dulu, gaduh sapa nak online dulu, gaduh nak makan apa tengahari, gaduh sebab salah seorang suka sepah barang, kemudian sorang lagi berleter padahal dia pun sama, gaduh sapa nak basuh pinggan, gaduh sapa nak bawak lia jalan, gaduh sebab barang ilang pastu tuduh orang lain amik, gaduh sebab sorang cakap barang tu cantik sorang lagi dengan kerasnya cakap burok nak mampos, gaduh secret admirer sapa lagi ensem, gaduh nak pegi shopping kat mane, gaduh sapa lagi tinggi, gaduh sapa lagi putih, gaduh sapa lagi hot, gaduh sapa lagi gedik, gaduh sapa lagi baik, gaduh sapa terbaikk, sampaikan nak tido pun gadoh nak tido pkai air-cond ataupun kipas. pelbagai cara dilakukan untuk menyatukan nina bobok dan anis busuk, tips nenek-opah-grandma seperti ikat tali pusat la, bagi minum air dalam satu bekas sama2 la, yang lebih teruk lagi tips bagi makan kote lembu. maafkan nina bobok kerana berbahasa sebegitu rupa, nenek yang merecomenkan tips tu sebenarnya berhati mulia nak kami berbaik-baik dengan cara ugut nak bagi makan kote lembu, bonda kami yang tersayang tak sanggup pun nak buat. segala usaha tak berhasil sampai sekarang nina bobok terpaksa berhijrah ke terengganu untuk meneruskan perjalanan hidup, ketika itu anis busuk tidak dapat menafikan bahawa betapa pentingnya nina bobok dalam hidup anis busuk, x ada orang nak keluar meronggeng, x ada orang nak tanya pendapat bila nak beli something, x ada orang nak meluahkan perasaan, x ada orang nak tong duit beli barang, betapa pentingnya nina bobok sampai anis busuk tersilap beli bra saiz ape pun dia x tahu kerana memang sejak azali nina bobok yang tolong pilihkan. tapi kenapa bila nina bobok balik umah anis busuk tak penah cakap anis busuk rindu nina bobok? cakap je la, tak payah nak bajet la weyhh, maafkan nina bobok kalau nina bobok penah wat salah, nina bobok nak letak gambar kita berdua tapi kita jarang tangkap gambar berdua je, nina bobok sayang anis busuk sangat2, nina bobok nak mintak maaf letak gambar ni tapi gambar ni gambar yang ditangkap masa kita adik beradik tengah happy. love u. sory k.

sista love ~~

lia irdhina



video

hai nama saya lia dhina.
umo? tiga belas tahun. bape? tiga thun.
esok besar nak jadi apa? nak jadi horse
tapi kene buat satu cadangan. cadangan?
kalau host kene wat camana? tunjuk gaya sket.
itu gedik bukan host
ok model, bergaya 123 pose muke seksi kiss2

video

lia berak. 4 kotoi + 1 kotoi = 5 kotoi

boring me.....


seriously, i dont have that wwwooooo000wwww life.
just me and all my loved ones
great friends great family great cousins great abg-syg-oku
i dont know what else should i blog